Sickla Köpkvarter

Istället för att hänga i stan åkte vi ut till Sickla idag för att uträtta några ärenden. Hans fick springa dit medan jag och gräbsen tog ombytet i bilen. Alla sätt att träna på är bra utom de dåliga. 🙂
Lunch på Erssons, smoothie på Naked Juice Bar och matsäckshandling på Kvantum, svennebananlördag! Tidigt i morgon bitti går tåget till Åre och pannkakor står på menyn istället för SJs microlådor. Det kommer bli en utmaning att åka tåg så långt med gräbsen men hellre det än bil just nu.


Nu ska jag ta fram kläder, valla nya skidorna och förbereda packningen inför avresa. Åre, nu räknar vi ner!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer