Sista dagen

Idag njuter jag maximalt mycket av sista dagen här i Side. Även om alla dagar är lika mycket värda så blir sista dagen lite extra mycket pleasure för mig. Jag ska till exempel inte gå in och lägga mig och sova på hotellrummet i eftermiddag utan nu är det solen nonstop som gäller. Väderprognosen för kommande vecka då vi ska vara i Skåne ser inte så lovande ut och jag vet att jag kommer att bli liiiiite bitter när jag inser att jag kunde njutit liiiiite mer i Turkiet.
Nu körs det vattengympa i poolen bredvid oss, Baxter sover i vagnen och Sixten sitter i solstolen med iPad och vilar lite. Livet är som bäst just just nu. Just denna minut kommer aldrig tillbaka.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer