Sista dagen i Åre

Imorgon åker vi hem till Stockholm igen. Det känns skönt på ett sätt, att komma hem till vår mysiga lägenhet med alla fina möbler. Sixten fick låna kusin Signes gåstol nu när hon är “klar” med den så den står i Sixtens rum och väntar på honom. Men det är ju också nice att bo på hotell och lyxa med restaurangmat varje dag, frukostbuffé och städare. Nu ska vi vara hemma en vecka innan vi åker till London på söndag. Då blir det ytterligare en vecka på hotell men min erfarenhet säger att frukostbuffén inte kommer att vara lika avancerad i London som här.
Vi kommer bo centralt, vid Hyde park:s nordöstra hörn, är det någon som har koll på området runtom eller kan tipsa om bra shopping i centrala London; både till mig och till Sixten?
Idag har Sickan och jag softat på hotellrummet stora delar av dagen. Just nu kollar Sixten på “Liftarens guide till galaxen”, han är helt exalterad! Tidigare på eftermiddagen gick vi alla tre en promenad bort mot Duved för att hälsa på hemma hos en kollega till Hans. De lämnade Vasastan och köpte ett stort hus här istället och bor nu i Åre åretom. Tanken är lockande… 😉

Det är -23 grader ute idag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer