Sista förberedelserna Åre Extreme

Den här veckan har verkligen gått i ett och bloggen har fått vila lite. Det är intensivt med två träningspass om dagen, att ta hand om barnen däremellan och att jobba med Lofsangruppen samtidigt. Hans är med häruppe och hjälper Ida och mig med all markservice men ingen av oss har semester denna vecka så det blir en del sena nätter vid datorn.
 
 Nu har i alla fall Ida och jag packat och förberett allting som vi behöver inför tävlingen imorgon. Vi startar klockan 09 och räknar med cirka 2,5 timme per gren; 18 kilometer paddling, 15 kilometer fjällöpning och 31 kilometer mountainbikecykling så någonstans kring 16.30 bör vi vara i mål om ingenting händer på vägen.
 
 Håll tummarna för oss nu!
 
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer