Sixten & Lucas BFF

Idag har vi haft besök av Anna och hennes Lucas. Det var så himla mysigt, och jätteskönt att prata med Anna. Tack fina du för idag! Jag behövde det!
Igår kväll gjorde jag iordning Sixtens rum så killarna lekte jättemycket därinne. Jag tror att Lucas var lite imponerad av Sixtens telefon, den ringer jättehögt!

Sixten och Lucas leker inne på Sixtens rum


Sixten och Lucas hade dragkamp om glitterpinnen, som Lucas vann. Men Sixten tycker nog att han vann egentligen eftersom han släppte så att Lucas fick pinnen rakt i ögonbrynet.


Amen asså vi sitter å jobbar litehäradårå


Lucas är en hejare på att gå själv!


Fiapjäserna fick jag i ettårspresent, både Sixten och Lucas gillar att smaka på dem!


Amen ärligt talat, vilka tjejer kommer INTE falla för dessa ögon? Underbara!


Amen vänta på mej då! Jag vill också följa med!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer