Sixtens 4-årskalas

Nu har lugnet efter stormen lagt sig och vi har vinkat hejdå till våra gäster, städat undan i köket och nattat lilla Baxter efter ett hejdundrande kalas. Vi hade lagt lite krut på att även vi vuxna skulle ha en trevlig kväll så förutom tårta och bullar till barnen så gjorde Hans en liten buffé med charkuterier, mozzarella, parmesanchips och sånt till oss.
Sixten är galet nöjd med sitt lilla kalas och sina gäster, precis som att också de verkade glada i hågen. Hans gjorde en skattjakt med små godispåsar ute på terrassen, barnen byggde tågbana och åt typ ett kilo socker. Så som ett kalas ska vara med andra ord. 🙂


Sixtens Dumma Mej-tårta med banangrädde, jordgubbsmousse med färska jordgubbar, grädde och vaniljkräm i, det är 7 eller 8 våningar med chokladsockerkaka mellan. Denna tårta är 8-10 vuxenbitar med ett lock på mitten så att den blir i två våningar när man skär. Carolina som gjort tårtan tar emot beställningar, hon har en Facebooksida där du kan se bilder. Jag googlade despicable me och cake för att hitta bilder och sen skickade jag dom till Carolina som inspiration. Baxter förväntar sig något liknande på sitt 3-årskalas men då får det bli ett annat tema även om jag tror att han kommer vill köra på samma. Carolina kan göra i princip vilken tårta som helst!


Spännande med skattjakt!


Det gick att äta glasögonen säger Baxter och skickar på fingret.


Väntan på alla gäster…


Dagens mamma.


Lite smått och gott till oss vuxna.


Blandad dryck. Jag älskar cola zero och Vitamin Well.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer