Sixtens nya vinteroutfit

Här kommer bilder på Sixtens nya vinteroutfit. Overallen kommer från Didriksons, den heter Whistler och är i storlek 80. Som ni kan se är modellen designad så att det ser ut som att det är en separat jacka och byxa, det ökar flexibiliteten, jättesnyggt tycker jag! Det hade varit roligt med en mönstrad modell tycker jag, hade vi bott utanför city där det inte är lika skitigt och blaskigt på vintern hade jag inte tvekat om en coolt mönstrad modell eller en gladare färg. Nu blev det en mörkblå som funkar några säsonger i innerstadsslasket. Overallen har flera kraftiga, strategiskt placerade reflexer och förstärkningar på utsatta ställen. Innermudden vid handleden är i tunt värmande stretchmaterial istället för grov ribbad mudd och lilla öglan under foten är klädd med ett grovt tyg för att undvika att trampas av. Jag tycker om att köpa svenska varumärken så det känns extra kul att Didrikssons har gjort en overall som verkligen tilltalar mig. En av deras andra modeller blev bäst i test i höstens overalltest tidningen Vi Föräldrar.
Didriksons overaller finns att köpa i välsorterade sportbutiker och hos en av mina favoritnätbutiker MilkMilla.se, de har såklart jättebra priser och fraktfria overalleveranser. Alla modellerna finns i lager och levereras inom 1-2 dagar. Är du osäker på storlek hjälper trevliga Carolina dig med alla mått så att du blir nöjd, annars har du såklart 30 dagar öppet köp.
Den stickade mössan är inköpt på Polarn o. Pyret, är förstärkt med fleece på insidan och är mjuk och skön. Jag funderar på att köpa en i större storlek till mig själv. 🙂
De tuffa kängorna från Timberland köpte jag i den nya Timberlandbutiken på Regeringsgatan, bakom NK. De finns i svart med blåa detaljer också men jag gillar den traditionella nubuckfärgen mest. Upp till 2 cm extra utrymme är lagom på hösten inför vintersäsongen så Sixten har storlek 23 i denna modell. De ger ett bra stöd för fot och vrist och Sixten har inga problem med att gå i dem trots att han är nybörjare.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer