Skånegläntan på långfredagen

Nu har vi vinkat av alla de andra mammorna och barnen som hade planer på eftermiddagen. Sixten somnade direkt efter lunchen, Baxter strax därefter och jag njuter av lite lugn i en solstol i Skånegläntan.


Vi har haft en förmiddag med fullt ös i lekparken. Sixten med hybris ska vara i stora klätterställningen, åka i rutschkanan för äldre barnen och inser inga som helst begränsningar.
Trots att stan är tom på folk var parken full med barn som samsas och köar till leksaker och gungor.
Lunch åt vi vid Skrapan på uteserveringen. Sex barn och fyra vuxna. Föreställ er kaoset. Tur att vi är såna chillmorsor som tar allt med en klackspark.
Alex hjälpte mig med hur jag kan lägga upp filmer via YouTube och iPhone, den vanliga vägen funkar inte, så jag ska se om jag kan få ordning på det nu.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer