Snorkling på Surin Island

 Nu har jag kommit tillrätta här i Khao Lak på Villa Mangosteen där vi har våra grupper boende under träningsresorna. Jag har förberett det träningsjobb som jag ska göra nästa vecka med min grupp samtidigt som Camilla som har ansvar för alla utflykter och mat har gjort iordning den planen. I skrivande stund så sitter vår grupp på flygplanet från Arlanda på väg mot Bangkok!
 
 Vi vinkade hejdå till den första gruppen igår kväll och idag är en mellandag för oss. Tillsammans med en tjej som heter Helena som är med i båda grupperna åkte jag idag ut till Surin Island som ligger ute i havet strax norr om Khao Lak.
 
 Vi åkte taxi norrut först i ca en timme och sedan tog vi en speedboat strax över en timme rakt ut i havet. Vi hade tre inbokade snorkelturer på korallreven i sån där riktig paradismiljö med knallblått hav, kritvit strand och grön djungel. Det var perfekta förutsättningar för att se alla sorters fiskar och vi lyckades till och med se en gigantisk bläckfisk som rann över korallerna.
 
 Mitt på dagen hade vi ett lunchstopp på stranden och en paus. Helena och jag guppade i havet och bara njöt. Det var en makalös dag!
 
 

 Ikväll regnar det här i Khao Lak så jag ligger i min bungalow och smälter alla intryck, jobbar lite grann och läser en bok. Jag har med mig 6 stycken böcker som jag ska läsa den här månaden. Det ser jag verkligen fram emot!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer