Sova? och ta tillbaka!

Sixten somnar ju ganska sent, knappt på rätt sida tolvslaget, vaknar fler gånger än en trött mamma kan hålla räkning på. Trots det beskriver jag oftast Sixtens sovvanor som alldeles utmärkta när jag får frågan. För det gör liksom ingenting att han sover precis när han vill och hur han vill för att typ två timmar per natt sover han i sin egen säng och han vaknar aldrig före nio, gärna närmare tio, som idag. Så jag försöker hålla humöret upp och ler mig genom dagarna men satan vad trötta vi vuxna är härhemma!
En annan sak; igår skrev jag att Sixten inte kräks längre. Det får jag äta upp kan jag säga. Sedan vi kom hem från Åre igår kväll har jag räknat till 10 (tio) klädombyten på herrn och nästan lika många för min del. Britney Spears kan slänga sig i väggen!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer