Spinning och en sushi

Ojojoj vad jag körde på passet! Svetten sprutade men jag lyckades hålla nere pulsen ändå. Jag vill inte pressa upp pulsen för högt nu när jag är gravid. Men jag kämpade på och var helt skakis i benen i uppförsbacken genom garaget.
Efter en sväng på Konsum där jag köpte lunch till Sixten; risifrutti och några vällingtetror korsade vi gatan för att äta sushi på Itamae. De har helt fantastisk sushi! Vi satt i solen och njöt…
Innan träningen var vi ju i Tegnérlunden och badade i plaskdammen och gungade lite. Vattnet kändes jättefräscht och de tog vattenprover medan vi var där. De gör tydligen det mellan en och två gånger per dag.
Nu sitter jag och väntar hos barnmorskan medan Sixten sover i vagnen. Hoppas han fortsätter med det en stund till så att vi kan ta blodproven i lugn och ro. På vägen gick vi förbi Humlegårdsparken, vilken fin parklek de har! Där ska Sixten och jag leka!
Idag är det riktigt varmt ute, jag älskar det!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer