Staycation på Hilton Slussen

Natten till lördag tillbringade Hans, Baxter och jag på Hilton Slussen. Det har liksom blivit vår lilla oas när vi vill lyxa till det utan att behöva resa i väg. Vi checkade in redan vid 16 efter att ha lämnat Sixten hos Agnes och Henric och sedan hängde vi i sviten fram till 18 när buffén serveras i loungen. Den här gången var det mycket mer folk än förra gången vi åt där men vi satt i soffan och lyfte bara på rumpan för att hämta mer dricka och goda snittar och snacks. Baxter var lika from som vanligt och nöjd hela kvällen.
Jag lyckades hålla mig vaken över midnatt genom att dricka tre flaskor cola light och kände mig helt hög på koffein. Annars så var ceasarsalladswraps med kyckling vår favorit från buffén tillsammans med en jättegod dip som jag använde till chips, morötter och gurka.
Dagens Baxter i dräkt från Ralph Lauren.Dagens Mamma i amningströja från Boob och slitna jeans från BikBok. Skorna är Replay.Frukosten dagen efter var lika grym som vanligt men resten av dagen blev inte som planerat, mer om det i ett annat inlägg.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Baxters 2-årskalas

Om jag tidigare känt mig lite ledsen över att vi inte haft något ordentligt kalas för Baxter sedan han föddes så har alla de känslorna försvunnit efter det brakfirande han fick idag. Vi hade två intensiva timmar där våra och Baxters familjer och vänner var på besök med paket, tårtor och bullar i all oändlighet. […]

Läs mer

För 2 år sedan – Baxters förlossningsberättelse

I natt var det exakt 2 år sedan jag låg hemma på Kammakargatan med värkar och Baxter på väg ut från magen. Det var ett omtumlande dygn där jag både hade hand om Sixten som nybliven 1-åring, födde mitt andra barn tillsammans med min syster Agnes som coach och mognade något oerhört, jag växte upp […]

Läs mer