Stora Topphälsapriset

Redan före jul började det tissla och tasslas och nu när både prenumeranter och butikerna fått det senaste numret av Topphälsa är det officiellt att jag tilldelats det Stora Topphälsapriset!
 
 Pamela berättade det för mig på Playitas i november när vi var där tillsammans med Röhnisch på träningsresa med 150 resenärer och jag blev så överraskad och superglad! Förra året utsågs Rosa Skrot, gymmet jag tränar mina PT-klienter på, till Årets ställe av Topphälsa och i år var det äntligen min tur, vilken lycka!
 
 Det arbete jag gör idag, där jag åker runt i Sverige och nu till och med utomlands för att föreläsa och träna människor, skriver träningsböcker och sänder TV är utdelning för alla de år som jag har jobbat och slitit i det ganska oglamorösa och tuffa PT-yrket. Jag började blogga 2009 och är inne på mitt sjätte år med Lofsan.se. För en som varken kunde upprätthålla dagboksskrivande eller brevväxling som barn är det rätt ofattbart att jag lyckats skriva en, två eller tre blogginlägg om dagen i snart 6 år. Jag har min blogg att tacka för så mycket av det som jag får möjlighet att göra idag men samtidigt så känns det också som en belöning för kämparglöd.
 
 Jag brinner för att få fler kvinnor att träna, träna utifrån sina förutsättningar och mål och träna av anledningar som ger träningen ett värde djupare än bara fåfänga. Jag brinner för att få människor att känna att träning, oavsett format, är värdefullt. Att få Stora Topphälsapriset ger mig bekräftelse på att allt det arbete jag lägger ner på mitt företag, mina coacher i Lofsangruppen, mina bloggläsare och TV-tittare faktiskt gör skillnad. Jag kan förändra världen och jag är viktig. Det är en fantastisk känsla och jag hoppas att vi alla människor får möjlighet att känna så.
 
 Stort tack till dig som varje dag ger mig inspiration, feedback, reflektioner och enorm mängd träningsglädje. Det är för dig som jag kämpar.
 
 


Pamela överlämnade priset till mig på Rosa Skrot.


Fantastiska Yoga Girl är Årets inspiratör och Gococo-systrarna som gör mina favoritstrumpor (som jag har på mig på bilden ovan ligger bakom Årets plagg.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer