Strandhäng på Sandhammaren

Efter ett par kalla dagar här i Skåne har vi haft en fantastisk dag med strålande sol och alldeles lagom varmt. Vi packade in hela gänget och åkte till Sandhammaren, Sveriges finaste strand enligt mig och många andra. Där har vi hängt många dagar de senaste åren, även vintertid.
Baxter somnade i bilen på vägen dit och fortsatte sova i vagnen en timme till medan Sixten röjde järnet hela dagen nere vid vattenbrynet. När Baxter vaknat tog det ett tag för honom att komma sig så Agnes och jag tog en powerwalk längs stranden medan Hans fick igång Baxter. Vi åt mysig picknick-lunch på filtar och inte förrän vid 16 fick vi med oss allihopa upp till vårt favvoställe i Östra Hoby, Lulas Espressobar. Grym glass från Glassfabriken och gott kaffe.
Nu hoppas vi att vädret håller i sig hela semestern så att det blir många lata dagar på stranden!


Grymt med lilla Yoyon som vi har liggandes i bilen.


Det var perfekt värme, inte så varmt att barnen behövde vaktas men ändå så kunde vi alla bada.


Jag har en ny bikini från Röhnisch. Den finns i svart också bland annat och i flera modeller. Underdelen är liten i storlek, jag har Small (växlar mellan xs och s normalt) men överdelen är normal i storlek, jag har small där med.


Baxter. Rätt gullig kille. Kittad i Nike, Ralph Lauren och Ray Bans från Synsam.


Sixten är helt okej han också. Också Ralph Lauren och Ray Bans.


Grym glass på Lulas!


Jag åt mitt livs godaste lakritsglass

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer