Styrketräna när du är gravid

Det gick galet bra att fota alla övningar med de gravida tjejerna idag. Reportaget kommer att finnas i Vi Föräldrars Gravidtidning som kommer ut i butik i november. Artikeln vänder sig till dig som är eller planerar att bli gravid. Förutom en intervju med mig om styrketräning och graviditet får du tillgång till 12 styrkeövningar som lämpar sig för olika delar av graviditeten. Vi har valt att kombinera ett träningsmodereportage med alla övningar utan att ha med ett enda gravidplagg. Träningsmodet är just nu väldigt anpassat för många olika typer av kroppar, jag gillar’t!
Jag säger som vanligt till när tidningen finns att köpa!


Kristin och Anni är två av tjejerna som är med i tidningen. Så tålmodiga med mig och fotografen.


Tack tjejer för att ni ville vara med och bjuda på era gravidakroppar. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer