Svettig mamma

Med kanske världens tryggaste barnvakter Anna och Mattias som båda är sjuksköterskor kändes det tryggt att lämna Sixten och åka till gymmet.
Sedan förra cykelpasset har jag fått höja styret rejält, annars slår magen i låren liksom. Det kändes så himla bra idag, kände mig stark, uthållig och fylld med ny energi. Så härligt!
Anna och Mattias har gjort en vacker kycklingsallad vi fyra ska äta nu medan Sixten sover. Sedan blir det mys resten av kvällen, kul att träffa Anna och Mattias igen!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer