Ta det personligt?

Sixten brukar få prata lite med sin pappa i telefonen på morgonkvisten. Så även denna morgon.
Sixtens pappa berättar för Sixten att han ska på julbord på torsdag kväll och därför kommer hem senare än vanligt.
Sixten svarar genom att kräkas min kära iPhone i en vattnig spya… Nu hör man ingenting när man svarar i telefonen.
Om någon därute får för sig att ringa mig under dagen så måste ni med andra ord vänta till jag satt på högtalartelefonen, är jag utomhus blir det SMS som gäller.
Och Sixtens pappa, ska han ta detta personligt? Vill Sixten så gärna att pappa ska komma hem i tid på torsdag?

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer