Tabataintervaller för gravida

[videofyme id=”639081″ width=”480″ height=”270″]Min kund Sofia är gravid i vecka 28 med sitt andra barn och kämpar på med träningen. Istället för att hoppa och springa kör hon intervaller med såna här övningar för att konditionsträna. Samtidigt får hon styrka och rörlighet.
Bra blogg har hon också.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer