Tack och godnatt!

Tänk att något så litet kan vara så viktigt. Jag tror Sixten kommer sova gott i natt med sin tomma kartong som kudde. 🙂


Jag säger också tack och godnatt! Dessa två dagar har varit helt fantastiska och jag är så enormt tacksam för att jag fick åka på denna resa. Jag har lärt mig så oerhört mycket om PR, varumärkesutveckling, design och ingenjörskonst!
Tusen tack Bugaboo för denna upplevelse!


FinnLinn, jag, fyrbarnsMarie, PrinsessMalin och fashionLisbeth – Fem Bugaboomorsor i Bugabooland.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer