Tännforsen och dirt park

Vi är uppe i Åre den här veckan. Som avslut, i helgen, så ska jag köra en multisporttävling tillsammans med Ida och Annika, mer om det i kommande blogginlägg. Fram till dess så går vi all in på Åre-fjällen i alla format, hela familjen.
 
 Hans skulle springa långpass enligt hans träningsprogram så barnen och jag skjutsade upp honom mot norska gränsen förbi Tännforsen och sen fick han springa hem. Att springa från A till B istället för en slinga är riktigt bra för motivationen! Gräbsen och jag åkte upp till Tännforsen, Sveriges högsta vattenfall och hängde lite. De har riktigt bra lunch där och oavsett väder så det så coolt och mäktigt att titta på vattenfallet.
 
 Efter Tännforsen åkte vi ner till Åre och den lilla dirt-parken som ligger till höger om tågstationen, där parkeringen tar slut och lite till längs spåret. Det är en perfekt bana för barn och gräbsen tyckte att det var superroligt, förutom på slutet när Sixten ramlade. Han gör i princip aldrig illa sig så det gjorde extra ont i mitt hjärta när det kom blod från armbågen och han var nästan otröstlig. Jag tror att vi får göra en sån där Tillbakapåhästen-grej så att han inte blir avskräckt från cyklingen. Han är ju söderkis som bara kör asfalt eller kullersten hemma.
 
 Jag körde årets första paddelpass idag, på Åresjön. Paddlingen sitter verkligen i ryggmärgen på mig så jag känner mig väldigt lugn inför lördagens strapats. Vi ska tävla i stafettklassen så jag ska bara paddla och sen växla till Annika som ska springa.
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer