Tävla om biljetter till Eurovision!

Nu får ni nåt rejält att bita i! Vem vill gå på Eurovision-finalen? Tillsammans med Visa tävlar jag nu ut två biljetter till Eurovision Song Contest-finalen den 14 maj och två biljetter till The Family Final den 14 maj. 
 


Har du hört talas om kontaktlös betalning? Den nya tekniken gör det möjligt att betala med vad som helst! Du blippar bara till exempel ditt kontaktlösa kort, mobil eller blipparmband mot betalterminalen och så är köpet klart! Så snabbt och enkelt. Jag älskar när teknik, appar osv gör livet enklare, snabbare och smidigare! 
 
Visa lanserar nu i samband med Eurovision Song Contest 2016 en limiterad upplaga av det här nya sättet att betala i form av unika armband som man bara behöver blippa för att betala kontaktlöst. Det här är en helt nytt kontaktlöst sätt att betala och publiken under finalen och semifinalerna av Eurovision Song Contest blir först ut med att få prova, tillsammans med besökarna på eventområdet Eurovision Village i Kungsträdgården i Stockholm. Blipparmbanden är giltiga t o m 31 oktober 2016 och går att betala med även efter Eurovision Song Contest, vid alla kortterminaler som tar kontaktlösa kort världen över.


 
Vem som helst kan skaffa ett armband, men eftersom det är limiterad upplaga så är det först till kvarn som gäller. Besök Visas tält i Eurovision Village i Kungsträdgården för att hämta ut ditt blipparmband. Mer info om armbanden och hur man använder dem finns på http://visa.se/blippa.
 
För att vara med och tävla behöver du bara svara på frågan:  
 
Under vilket belopp behöver du inte använda pinkod när du betalar kontaktlöst?
 
(Tips: Kika här! Visa.se/blippa)
 
Skriv ditt svar i kommentarsfältet tillsammans med ditt bästa Eurovision-minne (kom ihåg att ange din mailadress) så är du med och tävlar om biljetterna. Lämna ditt svar senast den 10 maj.  
 
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
I samarbete med Visa Europe.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer