Tävling: Skip Hop Zoo Bagage

Jag är helt såld på dessa små resväskor från Skip Hop. De heter Zoo Bagage och är barnens egen kabinväska, en rullväska som kan följa med på alla resor – i bilen, på flyget och på tåget! Zoo Bagage är storleksanpassad som handbagage på flyget och av tåligt material. Den avtagbara axelremmen kan justeras så att man kan hjälpa barnet att bära väskan.
Sixten och Baxter kommer att resa med varsin apa till Turkiet i sommar och såklart kommer ett av era barn få en egen resväska också.


För att vara med och tävla får du gärna lämna några ord om era sommarplaner. Semester i stan eller på landet? Eller ska ni också utomlands, som vi? Dela med er! Om ni vill får ni gärna Gilla Amvina (den svenska återförsäljaren) på Facebook.

Tävlingen avslutas söndagen 27/5.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer