TenganHäng

Idag har jag haft fint besök. Min vän Lina kom upp till Stockholm med bussen från Nyköping där hon är på semester. Lina och jag träffades för bara några veckor sedan när mina systrar och vänner överraskade mig med en tre dagar lång möhippa på Österlen. Då var Linas gravida mage ganska liten. Nu är hon i vecka 29 och är så himla vacker!


Lina och jag åt salladslunch på Hurtigs medan gräbsen sov i Donkeyn. Ja, jag har självklart kvar den. Mitt sociala liv hänger på möjligheten att båda kan sova en timme, gärna samtidigt.
När våran Karin var klar med sina bilder, kampanjer, kunder och reklamjox på kontoret anslöt hon och så köpte vi med oss bullar från Vetekatten och gick upp i Tegnérlunden. Där fikade vi vuxna, gräbsen badade och Ajfååånade.


Först var vi nere vid plaskdammen men rymde Sixten upp på kullen och till lusthuset hela tiden så vi flyttade upp hela härbärget dit. Då ville Sixten bara vara nere vid plaskdammen.
Bestäm dig.


Vad är det Sixten gör egentligen?


Ajfååånar såklart. Jag älskar hans UV-dräkt från Oneill.
Framåt eftermiddagen gick vi ner till oss och så blev det lilla julafton för Linas bebis som fick massa kläder i storlek 50 och 56 och Sixtens babyskydd till bilen. Mamma Lina (sjukt att Lina ska bli mamma!) fick massa fina amningströjor från Boob som jag hade när jag ammade Baxter. Jag älskar Boob och att de gör lite snyggare gravvokläder och amningsplagg.
Roligt att gräbsens och mina grejer förs vidare och dessutom till någon som verkligen uppskattar det!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer