Testa Linas Matkasse och få Rice-muggar på köpet

I samarbete med Linas Matkasse.
Som säkert redan är bekant för er är tre saker extra viktiga i mitt liv: Sömn, träning och MAT. 🙂 
Och jag har tack och lov gift mig med en person som älskar att laga mat, så vi har ofta hemlagad, bra mat på bordet hemma. En utmaning för oss är dock att vi lever ganska hektiska och lite röriga liv, vilket ibland ställer till det med möjligheten för oss att handla smart och strategiskt. Därför är vi som så många andra väldigt förtjusta i Linas Matkasse, som gör att någon annan har tänkt till på vad veckans middagar kan vara och vad som behövs till dessa. Linas planerar, handlar och levererar, medan vi lagar maten och äter den! Det här garanterar variation och gör maten kul att äta. Det är smidigt att bara gå in på Linas hemsida och beställa valfri kasse (pris från 299 kr), kanske Originalkassen, eller den Vegetariska? Eller Flexitarian-kassen? Eller Barnkassen? Eller vår favorit ”Inspirationskassen”, där man får ta ut svängarna lite extra med mat från olika matkulturer, spännande kryddor, lite ovanliga råvaror men också med kul variationer på klassisk husmanskost. 
För ett tag sedan lagade vi till exempel en grym tabbouleh med bladpersilja, mynta, couscous och grillad halloumi. – Snabbt, enkelt, gott och nyttigt! Till och med jag grejade att finhacka de gröna bladen, silverlök, äpple, tomat och gurka, pressa över vitlök och citron, hälla på olivolja, salta och peppra och blanda med couscous. 
Jag har samarbetat med Linas Matkasse i flera år och har nu ett till samarbete med dom i form av ett fint erbjudande till er: Alla nya kunder får vid beställning av valfri kasse fyra st snygga Rice-muggar. Klicka HÄR för att beställa! Om du inte använder länken, använd TACKLOFSAN för att ta del av erbjudandet. Kom ihåg att du kan när som helst byta kasse, avboka en enstaka leverans eller pausa din prenumeration. Allt Linas behöver är sju dagars framförhållning.


Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer