Testa Linas Matkasse

Inlägg i samarbete med Linas matkasse. Klicka HÄR för att testa matkasse från 299:-
 
 Vi har ett väldigt stort matintresse i vår familj. När vi reser gör vi ofta hemläxan ordentligt för att kunna hitta restaurangpärlor, inte de lyxigaste framförallt utan de som sticker ut lite grann. Kul och spännande meny, snygg inredning och bra service är sånt vi spanar efter. I London är vår favorit Roka på Charlotte street och i New York gillar vi tex Alder.
 
 Hemma i Stockholm äter vi helst våra middagar hemma. Våra kompisar tycker att den maten som Hans lagar är godare än restaurangmat så vi bjuder hellre hem vänner på middag på helgerna än äter ute. Sedan några år tillbaka använder vi Linas matkasse periodvis. Den passar oss bra på vardagar när Hans inte hinner (läs prioriterar) planera och handla. Vi storhandlar sällan, framförallt för att vi bor i stan och sällan använder bilen och när vi handlar ordentligt så blir det ofta för mycket.
 
 Det som tilltalar mig med med Linas matkasse och varför jag ofta förespråkar ett matkasse-koncept till mina klienter som aldrig hittar harmoni i sitt vardagspussel är dels möjligheten att bryta gamla matvanor man inte är nöjd med, man slipper vara kreativ men får ändå variation i menyn plus (och detta är viktigare än vad många tror både för träningsresultaten och plånboken) när man inte behöver gå in i butiken hungrig efter jobbet minskar risken att man panikköper godis eller att man överhandlar.
 
 Nu är vi inne i en matkasse-period igen och jag har fått möjlighet att ge mina läsare ett erbjudande där ni också kan få prova en matkasse från 299kr. Gå in HÄR för att se olika alternativ som finns att beställa. Ni får dessutom Energimix (värde 99kr) på köpet. Om du inte använder länken här kan du skriva TACKLOFSAN som rabattkod vid beställning.
 
 Vi lagade Kerala Chicken häromdagen. Eller ja, ni som vet att jag inte är en stjärna i köket förstår nog att det var Hans som lagade men jag fick röra i grytan för konstens skull. Det var supergott!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer