The Standard Grill och Phantom of the Opera

Igår kväll gjorde vi vårt första musikalbesök efter typ 6 resor till New York. Jag vet att många tycker att musikal hör till och är obligatoriskt när man är på Manhattan men vi har alltid rest med barnen och senaste resan utan barnen i november var ju lite märklig på grund av den stora stormen som drog in. Men när jag såg att Peter Jöback har huvudrollen i Phantom of the Opera maj till augusti så blev jag övertygad om att det denna gång är perfekt att bli av med Broadway-oskulden.
När vi var klara ute på stan så tog jag en dusch på hotellet och gick ner till en salong i närheten här i Meatpacking och fick hjälp med att fixa håret. Sedan mötte jag upp Hans på hotellets restaurang The Standard Grill och så åt vi lite mat tillsammans medan regnet vräkte ner utanför. Vi lyckades tajma föreställningen precis när taxiresan tog lite längre tid på grund av de stora vattenmassorna som drev nerför gatan.
Föreställningen var 3,5 timme lång och stundtals lite seg (iallafall för mig som är lite jetlaggad och gärna somnar klockan 21) men det var riktigt spännande och kul att få se den. Peter Jöback spelar som sagt fram till augusti och har ni en New York-resa inbokad tills dess rekommenderar jag ett besök! Vi satt på rad 5, det var häftigt med alla specialeffekter på scenen.


Kvällens mamma: Gstar-jeans från Brandos, nya skor från Diesel på 5th avenue och blus från Abercrombie.


Förväntansfulla!


Middag på The Standard Grill. Bra pris, bra service och gott!


Min hamburgare utan bröd men med goda pommes och varsin dessert.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer