Time for workout

Tredje morgonen på raken med sovmorgon hos oss. Barnen vaknar vid 0730 och sen klarar de sig själva i soffan en stund medan jag kan snooza. De kommer in då och då och vill ha hjälp med något men sen kan jag krypa ner igen. Underbart att de börjar bli mer självständiga!
Nu ska vi äta frukost och sen ska jag inviga min nya outfit från Kari Traa. Barnen smittar inget längre och penicillinet är nästan slut. Vilken tajming inför resan till Turkiet. Vi åker nästa helg och är borta i två hela veckor. Jag längtar!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer