Time to go!

Jag är så glad över att jag valt att prioritera min löpning det här året. Men faktum är att jag nog aldrig sprungit så här lite som jag har gjort men å andra sidan så har jag satsat 100% på kvalitetspass och jag är helt smärtfri. 2014 är året då jag sprang 3 stycken marathon, bara 1 marathon kändes helt ouppnåeligt för 2 år sedan. Ikväll åker vi ut till Arlanda och tidigt inorgon bitti går flyget mot New York. Loppet är på söndag och eftersom det är många som vill följa oss hemifrån så ska jag kolla vilka startnummer vi har. Om det kändes ofattbart att JAG en dag skulle springa New York marathon så kan ni tänka er hur fantastiskt det är att Hans lyckats träna upp sin kondition och anpassa sitt löpsteg för sträckan. Att vi dessutom ska springa hela loppet tillsammans på söndag är typ det coolaste jag någonsin gjort i relationsväg!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer