Tips på inlägg: Fult att träna som nybliven mamma?

Jag läste häromdagen ett inlägg från en PT och nybliven mamma som handlar om träning för gravida och nyblivna mammor (klickbar länk). Hennes erfarenhet är att många kollade snett på henne när hon styrketränade med stor mage och att hennes ambition att komma igång med träningen tidigt efter förlossningen ifrågasätts, till och med av yrkeskunniga. Hon skriver flera bra reflektioner i inlägget och ni träningsmammor kanske hittar ytterligare en inspirerande blogg om att komma i form efter graviditet. Lina siktar på att tävla i bodyfitness inom 1 år och kommer såklart att blogga om resan dit.
Citat:
Men jag vet iallafall att jag gör det för min familjs skull, för vi kommer alla att må bättre av det. Jag tränar inte för att jag måste utan för att jag ÄLSKAR det!
Så sant, så sant.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer