Tjejträning på Eriksdals Utegym

Världens bästa tjejer, 10 stycken, till och med Jenny från Skåne kom till träningspasset ikväll och jädrar vilket tempo vi körde. 5 stationer med 2 övningar per station och 2 omgångar med 45 sekunder på varje övning första varvet och 1 omgång med 45 sekunder andra varvet körde vi. Växelvis underkropp, överkropp, bålstabilitet och pulshöjare. Jag älskar såna här pass och blir så imponerad över allas engagemang, kämparglöd och jävlar anamma!


Regnoutfit


Ett tomt Södermalm


Full action!


Clara fotade instruktören dvs moi.


Bästa tjejerna, oförskämt fräscha efter styrkedelen.


Vi avslutade med stafetter med idioten bland annat.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer