Träna tillsammans med din BFF och Reebok

Vill du ha en liten extra träningsboost till julen i år? Kolla in det här i så fall!

På fredag 19/12 bjuder Reebok och Les Mills in till gratis träning i hela Norden. Du kan ta med dig din bästis och registrera er på ReebokBFF.
Träningen finns i flera städer i Sverige (Alingsås, Alvesta, Borlänge, Ekerö, Halmstad, Helsingborg, Karlskoga, Karlstad, Luleå, Malmö, Oskarshamn, Ronneby, Skellefteå, Stockholm, Sunne, Trollhättan, Uppsala, Vara, Västerås, Växjö, Ängelholm & Örebro) och såklart i resten av våra nordiska grannländer. Alla passen ser du på ReebokBFF.
Tillsammans kan du och din BFF också vinna varsina par Reebok Cardio Ultra. Följ instruktionerna nedan bara.
Stort lycka till!

I samarbete med Reebok.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer