Träningskläder, röda trådar och pump i skon

Den här veckan kombinerar vi olika varianter av yoga och rörlighetsträning med konditionsträning. Imorgon startar en lite tuffare period då jag kommer att träna flera pass per dag. Våra gäster kör två pass per dag och jag kommer att träna en del på egen hand utöver det. Idag körde jag det första löppasset här i Thailand, ett lugnare distanspass på grusväg. I morgon startar vi dagen med uppmjukande yoga före frukost och efter en dag på stranden kommer vi att köra löpskolning. Alla pass har varsitt tema och vi har en tydlig röd tråd genom träningsveckan för att skapa en känsla av sammanhang.
 
 Min träningsgarderob på den här resan är noggrant beräknad utifrån antalet pass, träningsformer och miljö. Jag älskar att träna i olika kortkorta tights när det är så här varmt som vi har det. Ett väldigt kul plagg som jag fastnat vid är kombinationen av hotpants och kjol. Det plagget använder jag när jag vill känna mig lite extra fin eller vill sticka ut en aning. Min favoritkjol är från Röhnisch och sitter ihop tillsammans med en kort byxa i shapematerial som håller fast rumpestumpen där den ska vara. Som de andra längre shapetightsen är midjan lite högre. Det är en smaksak om man gillar det eller inte. Jag tycker att det är snyggt och matchar gärna hög midja med en sporttop med breda band upp till.
 
 


Reebok har precis släppt en ny typ av sko. Vi har skrattat så mycket åt scenen där jag pumpar upp skon med luft (det gula området) med hjälp av knappen på sidan. Sen laddar mina ben energi och snurrar igång som Snurre Sprätt, ekorren i Over the hedge eller Sonic och jag sprintar i väg i hyperfart med ljudeffekter. Tanken är i alla fall god och skon är skön att ha på sig men jag föredrar nog en sko med mindre dämpande sula, i alla fall för intervallpass.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer