Träningspodden med Jessica och Lofsan

Woopwoop! Nu kan ni lyssna på det första avsnittet av Träningspodden!
 
 Det är många som önskat en renodlad podd som handlar om träning kopplat till livsstil och hälsa och nu är det äntligen här!
 
 Varje tisdag släpper vi ett nytt avsnitt och redan idag finns det första avsnittet i att lyssna på iTunes eller den app som du brukar lyssna på poddar i.
 
 Ställ jättegärna frågor som du vill att vi ska prata om i podden så tar vi med oss dom nästa gång vi spelar in!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer