Träningspodden med Titti Schultz

Min podd- och författarkollega Jessica Almenäs är ledig från denna veckas avsnitt av Träningspodden. För att ni inte ska tröttna på mig och min röst så har jag denna vecka bjudit in min PT-klient Titti Schultz i podden. Hon har en hel del bra grejer att dela med sig av som jag vill att fler ska höra och ta till sig.
 
 Podden finns upplagd i alla podcast-appar redan och inne hos Tittis blogg så finns hela träningspasset som vi pratar om. Imorgon kör vi det tillsammans allihopa!
 
 


Vilka poddar lyssnar du på?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer