Träningspodden om välgörenhet, greppstyrka och att vara kär

Idag finns ett nytt avsnitt av Träningspodden att lyssna på i din podd-app. Jessica är tillbaka igen och placerad i min poddsäng. Vi har med några lyssnarfrågor, pratar om att kompensationsträna och hur vi båda tydligen har haft samma jobb.


Jag själv sitter i en taxi på väg mot TV4 nu på tisdagsmorgonen för att tillsammans med en sjukgymnast som forskar på träning under graviditet prata om varför det kan vara bra att träna och vilka risker som finns.
Senare idag ska jag planera för mitt stora matlagningsevent som jag ska ha på Food lab i Stockholm tillsammans med InSinkErator. Det finns 12 platser för er bloggläsare att dela på, så anmäl dig HÄR!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer