Träningspodden på Allt för hälsan


Nu är det bara två veckor kvar till den stora mässan Allt för Hälsan, den 25-27 november.
Årets stora event för alla som är intresserade av träning och hälsa!
Samtidigt på Stockholmsmässan pågår mässorna Fitnessfestivalen och Acadermia, tre mässor samtidigt om träning, hälsa och livsstil alltså. Under mässan spelar vi in Träningspodden live, kl 16.15 på fredagen. Då intervjuar jag en spännande, hemlig gäst och på lördagen blir jag intervjuad på scen om min och Jessica Almenäs nya bok Stora Träningsboken för kvinnor, som precis kommit ut i butik. Du kan få boken signerad i Lofsangruppens & Norstedts monter, precis vid scenen. Då kan du också få träffa massa grymma coacher från Lofsangruppen. Det vore kul att få träffa er då!


Vinnarna i tävlingen om fribiljetter är nu avgjord. Mässan tar strax kontakt med er.
Om du använder rabattkoden LOFSAN när du köper din biljett online så får du biljetten mycket billigare! Läs mer om mässan på www.alltforhalsan.se

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer