Unnar oss Unni

Vilken trevlig kväll vi har haft! Det var helt fantastiskt att få ansiktsbehandling, jag höll på att nicka till. Min hud kändes så fräsch och len efteråt. Vi fick med oss produkter från mitt favoritsminkmärke ID och rengöringskit från MD också i en goodiebag.
Hos Unni i Sickla Köpkvarter kan man göra alla sorters behandlingar för ansikte, manikyr, pedikyr och till och med injektioner (om man nu vill testa det). Öppet till 20 på vardagar och hela helgen, perfekt för oss mammor som behöver barnvakt för att kunna komma i väg på sånt lyx.
Tack Unni och dina duktiga terapeuter, ni gav oss mammor ett underbart slut på en så trevlig kväll!


20110530-221551.jpg

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer