Upp o håppa!

God morgon några timmar efter från New York!
Sista dagen här på Manhattan för oss, imorgon åket vi hemåt igen. Igår kväll åt vi sushi på en gammal favorit; Monster Sushi i Chelsea. I like!


Idag lyckades jag somna om när jetlagen väckte mig vid 05 så nu vid 08 är det bara att upp o håppa! Vi ska äta frukost på dinern här intill hotellet och sen hämta varsin cykel. Vi ska hyra cyklar och trampa upp till Upper East Side och vidare genom Central Park. Sen ska jag lägga mig på en gräsmatta och bara titta upp på himlen och bara vara.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer