Upphopp och stepdown på låda

[videofyme id=”457066″ width=”480″ height=”360″]
Två grymma benövningar för fastare lår och rumpa!
Detta körde jag igår kväll bland annat. Både jag och mina PT-kunder brukar ha minst en explosiv hoppövning i varje träningspass. Det anpassas såklart till vilken nivå personen befinner sig men generellt sett kan alla köra explosiv träning. Det gäller bara att hitta rätt övningar och vara noggrann med tekniken.
Jag har en lång dag i gymmet med PT-kunder idag, som avslut ska Titti Schultz från Rix FM göra sina fystester i eftermiddag. Spännande!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer