Uppladdning Stockholm Halvmarathon

Vi har haft en familyfriday idag hela gänget. Hans och jag åt sen lunch på Vapiano Gamla Stan och sen hade vi bokat uppföljningssamtal på barnens förskola. Det känns viktigt för oss att få sitta med en pedagog och få höra hur barnen har det på dagarna. Vi kunde ge bra feedback och också få tips på saker vi kan träna på hemma som komplement till förskolans verksamhet. Sixten ska ha lektion i trafikvett en gång i veckan i höst. Gulligt värre. 🙂
Efter att ha hämtat Tom på fritids ute i Nacka stannade vi till i Sickla för att dricka smoothie. Väldigt poppis kan jag säga. Jag har haft en riktig laddareftermiddag med bra energi då en liten fågel kom med en startplats till Stockholm Halvmarathon imorgon. Jag hade verkligen inte tänkt springa Halvmaran men kände häromdagen att jag var lite sugen. Jag har aldrig sprungit ett sånt långt lopp men det blir en bra genomkörare inför Lidingöloppet som är mitt riktiga mål. En realistisk målsättning är en tid under 1:50 men jag har faktiskt ingen aning. Jag har sprungit 17-18 km två gånger på två veckor så distansen är inget problem. Det är farten och känslan av lite njutning och inte bara smärta jag är ute efter.
Visst är det väldigt häftigt att vara stark och ha magrutor och bara det estetiskt tillfredsställande i att känna mig snygg och att vara tajt är tillräckliga argument för mig till att träna hårt men att med 24 timmars framförhållning kunna tacka ja till att springa en Halvmara är ännu coolare. Nu vet jag ju inte hur det kommer gå imorgon men bara grejen att känna mig så stark att det är teoretiskt möjligt att kunna springa 21 km utan problem känns väldigt häftigt. Lite luddigt kanske men jag hoppas ni förstår vad jag menar.
När de små barnen nu somnat strax så ska Hans, Tom och jag äta tacos och sen Ben & Jerrys. Massa kolhydrater till loppet imorgon. Jag kommer behöva det! 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer