Urban Deli och Loopen

Vi hade en helt fantastisk dag igår, från 10 till 18 var vi hemifrån och det var knappt att vi ville gå hem. 🙂
Först lockade jag med mig Hans till gymmet och satte personligt rekord i bicepscurl med 15-kiloshantlarn. Sedan promenerade vi över Södermalm och bort till Sickla via Hammarby sjöstad. Vi käkade brunch på Urban Deli tillsammans med Clara och familj. Det blir rätt livat med fyra kids och fyra vuxna men det blev riktigt bra.
Vi köpte med oss mat från Urban Deli och tog färjan tillbaka till Södermalm. En promenad längd vattnet senare så hade båda barnen somnat i vagnen så vi var lite spontana och parkerade oss ute på Loopen i Hornstull och tog en dricka och lite nötter. Fastän klockan var över 17 så värmde solen så skönt. Vi njöt verkligen!
Eftersom gräbsen sov i vagnen och dessutom sent blev det en sen kväll för dom men det kändes ändå så mysigt att ha dom vakna och glada så det gjorde ingenting. Det var lite tuffare än vanligt att väcka dom i morse men det fungerar alltid att locka med förskolan.
Idag har jag jobbat hela dagen lång men nu ska jag hämta gräbsen och så ska vi gå till parken en sväng.


Sjöstadshäng!


Guy with attitude


Baxter laddar för brunch på UD


Sixten älskar att gå på restaurang.


My love!


I sommar blir det mycket häng på Loopen för oss.


Väldigt barnovänligt dock.


Jag älskar att bo på Söder, nära både vatten och city!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer