Vad gör man i Köpenhamn?

Hans har bokat en resa till Köpenhamn åt oss två tidigt i vinter och jag har fått i uppdrag att göra en reseagenda. Vi ska för första gången resa utan barn så jag söker tips på sjukt barnovänliga restauranger, gärna übercoola med annorlunda mat och aktiviteter som inte alls passar sig för en barnfamilj. Vi kommer att bo i Nyhavn men vi åker gärna utanför stan om det är något som lockar.

Ni brukar alltid ge så bra tips så upp till bevis nu. Vad gör man i Köpenhamn?

Dessa bilder är från sommaren 2010, 4:e augusti när Sixten var 1 år och en dag gammal och Baxter låg i magen för att klämmas ut i oktober. Vi åkte över till Köpenhamn, shoppade och gick på Tivoli.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer