Vaniljglass och vaniljglass

mormor-magdas_126223559

Mormor Magdas glass, vår favorit!

I dagarna släpptes Testfaktas senaste glasstest där många olika glasstillverkare fått sina varianter av vaniljglass testade. I vår familj är vi (Hans och jag) väldigt kräsna med glassval och betalar gärna mer för bättre glass och färre tillsatser. Det var roligt att se att vår favorit härhemma, Mormor Magdas, fick så fina betyg. Med få ingredienser, liten luftvolym och inga E-ämnen, kemiska smaktillsatser eller liknande så hamnar Mormor Magda-gänget i topp. Härligt! Vi köper Mormor Magdas glass på Urban Deli i Sickla och på Nytorget och på vägen hit till SKåne stannade vi till på A6 i Jönköping enkom för att gå in till Kahls kaffehandel för att smaka på popcornglassen. Då är man hängiven glassälskare med känsla av kvalitet.
 

Skärmavbild 2013-07-06 kl. 23.21.09

Klicka på bilden för att komma till Testfaktas sida.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer