Varför läser du träningsbloggar?

Jag är nyfiken på er!
Snälla, kan ni hjälpa mig att få veta mer om alla ni därute som läser träningsbloggar? Berätta varför ni läser bloggar inriktade på träning. Vad är det ni tycker om med bloggar om träning? Vad får ni ut av att läsa? Vad saknar ni? Vad vill ni ha mer av? Hur är den perfekta träningsblogggen uppbyggd? Vilka teman inom träningsbloggvärlden gillar ni bäst?
Berätta i kommentarsfältet eller blogga på temat och länka till mig. Jag vill lära mig mer om er!


I den här träningsbloggen får ni följa med på träningspass i bild- och filmform. Igår sprang vi intervaller på löpband uppe på 18:e våningen på The Standards gym. Jag gillar dragmaskinen man ändrar belastning på genom att snurra på lilla plattan med siffror på.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer