Västra Hamnen i Malmö och Legolandförväntningar

Om jag skulle rangordna mina svenska favoritstäder så kommer Malmö att stenhårt konkurrera med Stockholm. Jag älskar Malmö, året om!
 
 Vi tillbringade vår lördag och söndag på Legoland och vid 16-tiden på eftermiddagen igår så sa vi hejdå till Legoland och lovade samtidigt att komma tillbaka igen nästa år. Vi är riktigt nöjda med hotellet. Vi gick all in med legosviten där möbler, väggar och golv är dekorerade med lego, på barnens sängar låg legopresenter och i stora lådor i deras sovrum fanns hur mycket lego som helst. Det är roligt att kunna ge barnen denna helg!
 
 Vi vuxna tycker att maten på hotellets egna restaurang har varit över förväntan och standarden högre än vi trott.
 
 Vi åkte direkt från Legoland via Köpenhamn till Malmö där vi sovit på hotell i natt. Min bästa kompis Anna har precis flyttat hem till Sverige efter några år i Dubai, jag är så glad för hennes skull och det nya livet i Malmö som väntar. Vi hängde i deras nya kvarter vid Ribban och Västra Hamnen idag. Jag älskar området! Vi åt pizza till lunch på Vespa och sedan badade alla killarna medan Anna och jag hängde på bryggan.
 
 En underbar dag med underbara vänner!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer