Vattenland, pizzaparty och träning

Idag har jag instagrammat en hel del inne på Apollos @apollosverige konto, där och på min instagram @lofsans lägger jag upp bilder som inte syns här i bloggen. In och följ om du vill se mer!
 
 
 Vår andra dag här på Kipriotis Maris på Kos i Grekland har varit kul, omväxlande och spännande. Veckans första simlektion blev tyvärr inställd imorse då simläraren blev sjuk med kort varsel men vi körde en egen lektion i poolen istället. Det finns många fördelar med att ha en mamma som är utbildad idrottslärare. 🙂
 
 


Efter några timmar i poolen på luftmadrasser och lunch i restaurangen så åkte vi med gratisbussen upp till ett vattenland som ligger på hotellet intill. Det är första gången de små barnen får möjlighet att åka såna här äventyrliga vattenrutschkanor, på Playitas finns det en vanlig dock men inte såna här raka branta eller tunnlar med gummiringar till. Det var så kul att se framförallt Tom och Sixten gå helt bananas och verkligen älska att åka. Baxter åkte några gånger men han är nog i yngsta laget. Det är 120 cm längdgräns men Sixten fick börja åka själv efter att ha kört med vuxen ett par gånger först.
 
 


Vi fortsatte bada i poolen här nere på vårt hotell lite till på eftermiddagen och sen gick alla tre killarna på Pollys pizzaparty. De fick göra egna pizzor att grädda i ugnen och sedan åt alla barnen pizza vid poolen efter en svettig fotbollsmatch. Medan barnen åt pizza så sprang Hans 6 km längs havet på stranden och jag tränade styrka tillsammans med min mamma nere vid havet. Jag gjorde ett pass med 6 stycken övningar som både mamma och jag kunde göra. Hon ska börja träna nu efter ett uppehåll på några år så jag känner mig jätteglad!
 
 När pizzapartyt var slut gjorde gräbsen en paus inne på hotellrummet innan kvällens biofilm. De är väldigt taggade på att hänga på mycket av det som händer med barnklubben. Det gör mig väldigt glad eftersom framförallt Sixten annars tycker att det bästa är att sitta i soffan med Nintendo 3Ds i soffan och äta chips.
 
 Nu håller vi tummarna för att det blir simskola imorgon! När barnen är på barnklubben sen så tänkte jag träna själv. Hans vill simma i havet men jag hänger inte med honom eftersom jag inte känner mig tillräckligt trygg för att simma så långa sträckor i öppet vatten än.
 
 Om vi inte ses på instagram innan dess så ses vi här på bloggen imorgon igen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer