Veckans fredagsmys

Veckans bästa dag är här, jag älskar fredagar, har alltid gjort och kommer alltid att göra!
 
 Jag har jobbat nästan dygnet runt med ett projekt som nådde sitt första delmål idag. På ett sätt börjar det riktiga arbetet först nu kan man säga men för min del har den tuffaste delen redan varit. Det är en enorm befrielse att nå detta delmål!
 
 De kommande dagarna har jag två uppdrag på Nyhetsmorgon och två stora fotograferingar inbokade så när jag kunde slappna av i eftermiddag passade jag på att gå på salong och göra en ansiktsbehandling och fixa bryn och fransarna. Det var så skönt att bara ligga ner och bli ompysslad. Jag somnade nästan. Snacka om grymt fredagsmys!
 
 Imorgon ska jag sätta simrekord runt Riddarfjärden med 1 mile simning, mitt mål är att kunna crawla hela loppet. Jag struntar helt i om jag kommer sist eller om det tar 2 timmar. Det känns så himla skönt att ha ett genomförandemål utan ett uns prestationskrav i målet. Jag har inte ens känslomål; alltså att jag ska känna mig stark, tycka att simningen är rolig eller liknande. Jag ska simma. Väldigt långt. Det är tillräckligt mål för mig just nu.
 
 Håll tummarna för att jag tar mig i mål!
 
 


På söndag fokuserar vi på nystart för höstträningen på Nyhetsmorgon. Vi filmade övningar i Tanto imorse. Jag älskar Marias kläder från Röhnisch!


Sixten fick ett besök på Gröna Lund med tillhörande middag och sleepoverparty av sin moster och morbror i födelsedagspresent. Den löstes in idag så vi har haft det galet mysigt med bara ett barn. Vi startade vårt fredagsmys på Fabrique och sedan åt vi middag på Pane Vino.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer