Veckans planer

Måndag
Träning på Sats Odenplan
Fixa lite finlir i lägenheten
Tisdag
Träning på Sats Odenplan
Fika med höggravida Marie och hennes Elvira
Köra Crosstraining på Sats i Sickla 19.00 Vill du vara med är det bara att lägga en kommentar i bloggen så ordnar jag en biljett.
Packa för resa
Onsdag
Fylla bilen med Sixtens och min packning
Träna några PT-kunder på Sats i Sickla
Åka till Göteborg
Torsdag
Träna på Sats Kompassen
Chilla på hotellrummet
Fredag
Träna på Sats Kompassen
Shoppa och äta luch på stan
Åka till Malmö
Äta middag tillsammans med Anna och hennes påg på Twisted Torso
Åka till Österlen
Lördag och Söndag
Chilla på Österlen
Vilken härlig vecka vi har framför oss!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer