Videoblogg: Cardiass 2.0

Okej, idag kan jag varken röra mig framåt eller bakåt och i eftermiddag väntar löpintervaller på bana!
Träningsvärk i sig är inget tecken på huruvida du har gjort ett bra eller dåligt pass, snarare att du har gjort något kroppen är ovan vid. Passet jag har filmat nedan kommer att ge dig mycket rörlighetsträning och styrketräning i nya vinklar av lår och rumpa samtidigt som du med hjälp av några övningar drar upp pulsen. Därav namnet Cardiass 2.0. Kör hemma, i sommarstugan eller ute på gräsmattan. Om du är vältränad behöver du en 5-kilosvikt, är du ovan eller väger mycket så räcker din kroppsvikt.
Lycka till!

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer