Videoblogg: Ryggträning och armhävningar på rörligt underlag

Istället för att göra traditionella 10-12 repetitioner per övning kan du kombinera två övningar och bara göra ett par upp till fyra repetitioner och växla mellan dessa två övningar. Kör 3-4 varv på varje kombination innan du vilar. Upprepa 2-3 gånger totalt. I klippet nedan visar jag en utmanande övning där jag först kör en traditionell skivstångsrodd för att sedan hoppa rakt bakåt och med stången som underlag göra armhävningar. Balansmomentet ger grym stimulans till bröstmuskeln samtidigt som du tvingas stabilisera coren riktigt ordentligt. Du kan lika gärna göra armhävningarna på knä såklart men testa alltid minst en på tå!

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer